Beoordelingen van Ikura Sushibar Amsterdam

Recente recensies van Ikura Sushibar Amsterdam

5 sterren na 188 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Superlekkere sushi, inktvisringen en garnalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en warme hapjes top Alleen kreeg ik wijn, terwij mijn 16de vierde.. beetje vreemd dat mijn leeftijd niet gevraagt werd๐Ÿคจ. Hoewel, hij was erg lekker ennwas zo op

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect. Prijzen zijn wel een beetje aan de hoge kant ;)

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Good service, delicioso food and fast delivery.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect weer, als altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon perfect! Rij er voor vanuit Purmerend omdat dit gewoon de beste sushi is!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ha lieve mensen, de edamame was vandaag oud en taai..

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker sushi met echt een goede kwaliteit.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ikura is ALTIJD goed. Soms bestellen we ergens anders, maar we komen toch weer uit bij Ikura. Bezorgers zijn altijd vriendelijk en beleefd.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer super lekker (zoals altijd)!! Bedankt Ikura :-)

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fijne plek voor sushi. We bestellen er elke week. Altijd lekker en cosistente kwaliteit. ๐Ÿ‘๐Ÿป Ze doen altijd super hun best en altijd precies op tijd. โค๏ธ Zouden veel restaurants een voorbeeld aan kunnen nemen.

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fast delivery, ingredients fresh and Most importantly texture of sushi rice is just right!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en zeer goede kwaliteit, alleen een beetje prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg goede sushi, goede kwaliteit, vers en lekker. Bezorging was dit keer ook op tijd nadat de vorige keer ik bijna 2 uur heb moeten wachten vanwege de drukte.

, 31-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Awesome as always!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg goed

, 30-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Too slow

, 29-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net als altijd weer erg lekker!

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi in Amsterdam! Inside outs zijn mijn favoriet. Edamame is altijd perfect en eigenlijk is alles heel lekker. Bezorging snel en altijd aardige (eigen) mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Echt waanzinnig en precies zoals het hoort. Love it

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi, inktvisringen, garnalen. Echt smikkelen!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren voor de 2e keer sushiโ€™s besteld en in beide gevallen waren zowel de kwaliteit als de bezorging (conform aangegeven tijd) mij zeer goed bevallen. Ik kan Ikura van harte aanbevelen ๐Ÿ‘Œ

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke sushi en gerechten, altijd vers en goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superrrr!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi zoals altijd. De sushi rijst is vers en de kwaliteit is altijd goed. Dit is mijn favoriete sushi plek!

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Straight forward en altijd lekker, vers en hele goede prijs voor de kwaliteit die ze leveren. Ik blijf hier alsmaar terugkomen. Hoop dat ze nog lang mogen doorgaan. Aanrader.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en altijd vlot geleverd, helemaal super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en vriendelijke bezorging, kwaliteit zoals elke keer perfect. Dank en tot de volgende!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als altijd heerlijk! Onze vrienden uit Parijs waren ook erg enthousiast.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious food with a fast delivery at an affordable price! It's basically everything I want when I order online. I'm a happy recurring customer (I order once a week for quite a long time already)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de beste sushi van Amsterdam, perfecte timing met bezorgen. Top!

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het was heerlijk! en de bezorger zeer vriendelijk. zeker een aanrader!

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super vers en heerlijk! Bezorgtijd is echter best lang, maar het is worth the wait.

, 03-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

You guys just forgot my gohan! Everything else was amazing as always.

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben altijd zeer tevreden over kwaliteit, presentatie en service van dit restaurant. Ook mij gasten vinden het altijd weer fantastisch lekker. Als er onverhoopt iets misgaat is een telefoontje voldoende om tot een prima oplossing te komen. Goede communicatie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sneller dan verwacht en alles van hoge kwaliteit. Aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit was top! Service ook, wij bestellen snel weer

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

wederom overheerlijk!!๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi op de boot bezorgd om de hoek van Ikura. We hadden verschillende soorten sushi en warme gerechten. De kwaliteit was heel erg goed. De service ook, snel geleverd ondanks een drukke avond.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk zoals altijd! Top

, 07-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zeer correct allemaal, netjes verzorgd, een goede kwaliteit/prijsverhouding. bezorging is meer dan goed, zou niet weten hoe het beter kan

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer geweldig lekkere sushi!

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en heerlijk eten.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super kwaliteit en keurige bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

TOP, best food, fresh, on time, friendly delivey guy....all great

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker weer. En aardige bezorger :)

, 30-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

great food and swift deliery

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, Every time we order here it is PERFECT, on time, TOP quality product and of course, the most Delicious food / Sushi. Thanks a Lot.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afgelopen donderdag is de enige keer geweest dat de sushi tegenviel. Rijst was een beetje droog en smaakte niet als gewoonlijk. Maar afgelopen zaterdag was het weer top! Ben eigenlijk altijd heel erg tevreden. Mโ€™n favoriete sushi restaurant als ik geen zin heb om te Koken. :)

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

O.k.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

levertijd klopt altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden de sushi van Ikura echt elke keer weer de lekkerste die we kennen in Amsterdam!! En we hebben ondertussen wel wat ervaring. Ook het team is altijd super vriendelijk! We โค๏ธ Ikura Sushi Bar

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, als altijd! Keurig op tijd bezorgd.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald - perfect op tijd klaar ; waren nog bezig met bereiding . Super vers ! Aanrader !

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi die ik tot nu toe heb gehad in Amsterdam! Alles wordt vers gemaakt en kan worden aangepast naar behoeven. Daardoor dus ook volop plantaardige opties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

I ordered and paid for two miso seafood soups with salmon and prawns, but when we opened the package we discovered that we got two simple miso soups with tofu which are of course much cheaper. Except for this the rest sashimi, salmon gyosas and in particular the tuna sushi were very good.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious and well packaged. Fast delivery as well.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ikura blijft voor ons de beste.! We hebben wel eens ergens anders sushi besteld,omdat Ikura op woensdag gesloten is, maar geen een andere sushibars overtreft Ikura! IKURA BLIJFT VOOR ONS DE BESTE VAN AMSTERDAM!!!!!

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi! Heerlijke inktvisringen!!!

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben zeer tevreden over de service zeer gastvrijheid en heerlijk eten

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor mij beste sushi van Amsterdam! Alles vers altijd! Ik bestel nergens anders ben zeer tevreden.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker, vers en stipt op tijd. Ik bestel nergens anders sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker eten met constante kwaliteit. Ook de service vind ik goed en aangenaam. Daarom al jaren vaste klant ik bestel zelf nooit ergens anders mijn Sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3e keer in 2 weken besteld en wederom alles top! Super verse vis en snelle, vriendelijke bezorging. Mijn nieuwe nr 1 om sushi te bestellen.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

FANTASTISCH

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch zoals altijd. Hele vriendelijke bezorging en hartstikke lekker gegeten. Dankjulliewel!

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hele fijne bestelling in deze tijden van sluiting van het restaurant.

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, snel en vriendelijk โค๏ธ

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi alles is zo vers!

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd supervers en goede kwaliteit

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was great as always. Pity the soy sauce was not sent with the meal.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Vele malen beter dan de goedkopere sushirestaurants. Waard om iets meer voor te betalen.

, 10-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie zijn mn nieuwe beste vrienden! Altijd lekker, altijd snel! ๐Ÿ˜

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, Perfect!!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi bestellen wij altijd bij Ikura, de kwaliteit is goed, altijd vers en warme gerechten hebben een goede temperatuur. Ook de bezorging is vriendelijk en netjes.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en heerlijke sushi!

, 16-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste Ikura, Ik heb weer heerlijk genoten van de sushi alleen heb ik 2 uur op mijn sushi moeten wachten, 1 uur langer dan het aangegeven tijdstip. Heel jammer!!

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, zoals altijd!

, 14-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd prima en goede service. Laatst in het restaurant gegeten wat ook meer dan prima was qua service en eten

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijk smikkelen en vandaag echt , supersnel bezorgd!

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snelle bezorging en de lekkerste inside outs!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Favoriete plek om mijn sushi te bestellen. Snel, vriendelijke en lekker!

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ikura is by far de beste sushitent in Amsterdam. Kwaliteit is altijd goed, en bezorging snel. Ze zijn flexibel en klantvriendelijk, als je bijvoorbeeld iets wil aanpassen in een sushibox. Daarnaast vroeg ik om extra gember, niet wetende dat je dat erbij kunt kopen (voelde me achteraf een beetje schuldig). Ze deden daar niet totaal niet moeilijk over. Ik bestel mijn sushi alleen nog maar bij Ikura.

, 31-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jullie hebben de allerlekkerste sushi van Amsterdam en de meest vriendelijke bezorgers. Altijd vrolijk en aardig, zelfs als het hondenweer is!

, 21-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker,vers en nog steeds warm en krokant bij bezorging (warme sushirollen) Logisch!!! Want iedere keer werd mijn bestelling bezorgd, vรณรณr de aagegeven bezorgtijd! Ook heel prettig dat je steeds op de hoogte word gehouden. Tot snel weer!!! ๐Ÿ˜Ž

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Zeker een aanrader :). (helaas duurde de bezorging heel lang en waren ze de frisdrank vergeten).

, 08-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kip-en garnalen spiesjes heerlijk, loempiaatjes ok, zeewier van de maki's wat te stevig, soep iets te zout. Zeer snelle bezorging

, 06-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Everything was again delicious! Ordered just a bit too much as it was just too good

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd perfecte bezorging (of eat in) en heerlijk vers eten.

, 30-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd snel, lekker en vriendelijk. Mโ€™n vaste plek waar ik sushi bestel!

, 28-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hi, we order a few times per month with Ikura and will continue to do so, honestly we never had a problem, food is super fresh, innovative, tasty, delivered on time. Aditionally they are attentive and customer friendly. Thanks

, 25-12-2019

Kwaliteit:

Rating

voor 4 pers eten besteld en opgehaald. uitstekende service. werd kort voor opgegeven afhaaltijdstip gebeld hoe laat ik er zou zijn ivm bereiden warme gerechten. er liep iemand mee eten naar auto te dragen. eten prima verpakt. suhi was erg lekker. zo ook de gebakken vis en groente. ook de kip was zeer smakelijk. porties rijst ruim voldoende in hoevellheid. maw IKURA is een aanrader.

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Knus, super vriendelijk, en heerlijk, voor een goede prijs

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi, s heerlijk, zoals altijd. Helaas was de nori te taai dit keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Excellent sushi and always top quality. And this for already 4 years long.

, 09-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijke sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Please add philadelphia roll to your menu

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

excellent taste & fast delivery! Thank you!

, 22-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Very tasty. Can you add Philadelphia roll to your menu please)

, 15-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi, de rijst is perfect en de service is prima, echte aanrader!

, 12-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

net als altijd op tijd geleverd, alles supervers en lekker! Bedankt!

, 02-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede kwaliteit, heerlijk eten! Bezorging keurig op tijd.

, 01-11-2019

Kwaliteit:

Rating

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer heerlijk gegeten en zoals gewoonlijk supersnelle levering!!!! Dank je wel!!! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜Ž

, 28-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Helaas was mijn laatste order niet wat ik van de goede kwaliteit van Ikura gewend ben. Vis proefde niet vers, sushi viel uit elkaar. Erg jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alweer lekker gegeten, tot snel! ๐Ÿ˜Š

, 19-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd heerlijk eten, vriendelijk en tijdig bezorgd, voor ons een betrouwbaar fijn adres

, 13-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super fast, and sushi is of perfect quality. Would have liked the option to either not choose the soy sauce or the less salty one.

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is de eerste keer dat ik hier sushi heb besteld, super goeie kwaliteit en snel geleverd!! Zeker niet de laatste bestelling echt top

, 07-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goeie sushi en leuke mensen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk heerlijke sushi, een van de beste!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier altijd, maar gisteren was de unagi op de maki erg droog. Ook was de rest van de makis slordig gedraaid. Voor de rest altijd lekker bij jullie!

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 7.00 gebeld, bezorging zou 1 uur duren. Na 3 x bellen was de bestelling er pas om 8.45....

, 27-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was er na 2u nog niet (19.15 besteld en na telefonisch contact, om 20.45 nog steeds niks, zou het er pas vanaf 21.15 kunnen zijn ergens)! Terwijl in de mail stond verwachte bezorgtijd 20.15. Mijn geld graag zsm terugstorten.

, 21-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Fantastic!

, 17-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, erg goed, erg lekker, prima.

, 16-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede sushi zoals ik van jullie gewend ben!

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi van amsterdam al jaren

, 07-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd lekker! Beste sushi van Amsterdam!

, 03-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd tevreden over de verse kwaliteit en de snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede sushi en snel klaar!

, 23-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superverse sushi, op de minuut op tijd bezorgd! Top!!

, 22-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

excellent, as usual

, 19-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fijn adres voor goede sushi. Vaste klant vanwege constante goede kwaliteit en klantbeleving (oa. rekening houden met opmerkingen)

, 13-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede service & lekker eten. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd vers, snel, en lekker

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is dit de laatste keer dat wij bij Ikura sushi bestellen. Het tasje met de bestelling kwam aan met een enorm gat erin en de sushi lag overhoop in de bakjes. Ik denk dat het tasje op de grond gevallen was. Daarnaast zijn de prijzen flink omhoog gegaan, maar de porties zijn juist in grootte gedaald. Na jaren van regelmatig bestellen gaan we op zoek naar een ander restaurant.

, 02-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

supervers sushi & sashimi , snel geleverd, goede prijs/kwaliteit verhouding

, 12-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heel lekker en goed ver- en bezorgd

, 30-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer een heerlijk feestje van mooie ingrediรซnten en dito toebereiding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd vers, lekker en redelijk snel bezorgt. Prijs / kwaliteit goed! Een keer zat er iets niet bij en dat werd ook goed en snel opgelost!

, 14-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!!

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, perfect. Bestelling word op juiste tijd bezorgd. Dieet wensen worden altijd netjes vervuld en het is gewoon hartstikke lekker! Wij bestellen nooit ergens anders dan bij Ikura

, 08-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as always!

, 27-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke versie sushi en snel geleverd! De portie hotategai sashimi (st Jacobschelp) was erg klein, 10 heel erg dun gesneden stukjes. Jammer, want anders krijgt Ikura 5 sterren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, vers en met liefde bereid. Zoals altijd!

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, vers en best grote stuks. Redelijk geprijsd en heel snel geleverd! Ik zal er zeker vaker bestellen!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Amsterdam! Vooral sashimi zalm en tempura maki.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi = Amazing! Eigenlijk is alles heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij ikura is gewoon perfect iedereen vriendelijk eten is erg vers en lekker! Bezorger altijd aardig! Voor mij geen ander beste sushi in Amsterdam.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben onlangs verhuisd van zuid naar centrum en heel even bezorgde ze niet op mijn nieuwe postcode. GELUKKIG NU WEER WEL! Ik bestel nooit ergens anders. Dit is al een paar jaar mijn favo adres en nu met de sesame balls nieuw op het menu ben ik te blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en altijd zeer verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam. Zeer vers!!!! Zeker een aanrader! Wij bestellen hier regelmatig!!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestel altijd hier wanneer we lekkere sushi willen eten. Goede vriendelijke service en flexibele bestellingsmogelijkheden, bijv online bestellen icm zelf ophalen op gekozen tijd. Wbt smaak en qualiteit die is in jaren altijd even goed gebleven. AANRADER!!!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een afhaal sushi die echt lekker is.