Beoordelingen van Ikura Sushibar Amsterdam

Recente recensies van Ikura Sushibar Amsterdam

5 sterren na 18 reviews

, 07-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, vers en best grote stuks. Redelijk geprijsd en heel snel geleverd! Ik zal er zeker vaker bestellen!

, 29-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi van Amsterdam! Vooral sashimi zalm en tempura maki.

, 21-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sashimi = Amazing! Eigenlijk is alles heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestel altijd bij ikura is gewoon perfect iedereen vriendelijk eten is erg vers en lekker! Bezorger altijd aardig! Voor mij geen ander beste sushi in Amsterdam.

, 12-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben onlangs verhuisd van zuid naar centrum en heel even bezorgde ze niet op mijn nieuwe postcode. GELUKKIG NU WEER WEL! Ik bestel nooit ergens anders. Dit is al een paar jaar mijn favo adres en nu met de sesame balls nieuw op het menu ben ik te blij!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke en altijd zeer verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste sushi van Amsterdam. Zeer vers!!!! Zeker een aanrader! Wij bestellen hier regelmatig!!

, 19-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig eten!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bestel altijd hier wanneer we lekkere sushi willen eten. Goede vriendelijke service en flexibele bestellingsmogelijkheden, bijv online bestellen icm zelf ophalen op gekozen tijd. Wbt smaak en qualiteit die is in jaren altijd even goed gebleven. AANRADER!!!!

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eindelijk een afhaal sushi die echt lekker is.